Fien en teun

Wij zijn een Fien & Teun camping!

Fien en Teun

Fien & Teun zijn twee boerenkinderen die staan voor het agrarische landleven, oorsprong en traditie. In samenwerking met Stichting Vrije Recreatie en Van Hoorne Entertainment zetten wij ons samen in om nog meer gezinnen te laten genieten van het agrarische buitenleven. De samenwerking is begonnen in 2021 met 9 Nederlandse kindvriendelijke SVR-campings die Fien & Teun een zichtbare rol geven op hun terrein. Op deze campings maken kinderen middels laagdrempelige activiteiten kennis met dieren, natuur en voedsel.

Bij aankomst op onze camping krijgt ieder kind een Fien & Teun opdrachtenboekje. Hier staan leuke, leerzame dingen in en ook een bladzijde waar je het antwoord van de 'Fien & Teun speurtocht' kunt opschrijven.
De speurtocht is op ons hele erf uitgezet. Heb je het goede antwoord gevonden? Dan heb je een écht ontdekkings diploma met je eigen naam erop verdient! Fien & Teun komen ook nog een keertje langs op onze camping.
Als je dus geluk hebt, kun je tijdens de meet & greet met ze op de foto!

Voor meer informatie neem je een kijkje op www.fienenteun.nl en om te zien welke Fien & Teun campings er zijn ga je naar www.svr.nl/fienenteun.

Fien en Teun op de camping Fien en Teun op de camping Fien en Teun op de camping Fien en Teun op de camping

Impressie