Welkom

Camping Nieuw Romalo

Camping Nieuw Romalo is een gezellige familie camping, aangesloten bij de SVR.
Op kleine afstand van het campingveld hebben wij een boeren bedrijf met luxe vleesstieren op stro.
Rondom ons erf treft u onze hobbymatige dieren aan  zoals ; geiten, kippen, konijnen, een pony en niet te vergeten, onze kameel : Olga!

Wij bieden een geheel nieuw aangelegde camping aan met een keurig verzorgd veld met 25 plaatsen met ieder een verhard tegelplateau, 6 ampère stroom, diverse watertappunten en gratis Wifi.

Naast onze nieuwe camping hebben wij ook een splinternieuw sanitair gebouw die voorzien is van vloerverwarming, binnen en buiten afwasgelegenheden, ruime (minder valide) douches en toiletten. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de wasmachine, wasdroger en van onze overdekte fietsenstalling met oplaadpunten.

Tevens hebben wij een overdekte speel- c.q. zitruimte waar men onder andere een televisie, tafeltennistafel en een dartbord vindt.  
Ook voor buiten beschikken wij over veel speelmateriaal zoals: een trampoline, diverse skelters, verzameling fietsjes, zandbak en schommels.
Voor de volwassenen hebben we een jeu des boules baan aangelegd. Dit alles bevindt zich op het campingveld.

Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaats naast de camping.

Gasten welke bij ons op de camping of in één van onze hooibergen overnachten betalen slechts eenmaal entree voor ons naastgelegen Speelpark & Maisdoolhof Voorthuizen en hebben hierna onbeperkt toegang.
LET OP: Dit geldt wel alleen tijdens openingstijden.

 

Impressie